Emax voor Professionals

Emax is er voor elke professional in Nederland. Van Dierenspeciaalzaak tot trimmer en van fokker tot online webshop. Elke professional heeft de mogelijkheid om samen te werken met Emax.

Mis niets van Emax en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Ontvang speciale aanbiedingen en blijf altijd op de hoogte van nieuwe producten. Daarnaast geven we tips & adviezen over onze producten.

Producten bestellen

Wilt u als professional producten bestellen bij Emax? Gebruik dan ons nieuwe online bestelformulier!

Kennis & advies

Wij willen u via onze website zoveel mogelijk content aanbieden zodat u uw consumenten zo goed mogelijk kunt adviseren. Zowel over onze producten, als over de algemene kennis rondom vlooien, teken en wormen.

Dit gaan wij doen in de vorm van een FAQ lijst (wat zijn de veel gestelde vragen over parasieten?), e-learning om winkelpersoneel op te leiden en bieden wij kant-en-klare POS materialen om zowel in de winkels als online (o.a. social media) uw consumenten te kunnen adviseren.

Deze pagina’s zijn binnenkort beschikbaar. Wij zijn nu achter de schermen druk bezig om deze pagina’s voor u klaar te maken!

Overige samenwerkingen

Heeft u een hondenschool, trimsalon, pension, dierenasiel, cattery of kennel en wilt u samenwerken met Emax? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!