(Junior) marketeer / vormgever (m/v)

Is social media je lust en je leven? Ben je bedreven in het maken van animaties & video’s? Kan je lekker leesbare marketingteksten schrijven? Wil je marketingervaring opdoen in een groeiend & innovatief bedrijf in de veterinaire farmacie? Ben jij gek op huisdieren en woon je ook nog eens in de omgeving van Breda? Dan is deze functie echt iets voor jou!

(Junior) Marketeer/Vormgever (m/v)

Dit doe je als (Junior) Marketeer/Vormgever bij Emax:

Je werkt in ons kleine marketingteam mee aan de introductie van onze nieuwe producten en het opzetten en onderhouden van allerhande marketingactiviteiten. Je houdt je bezig met de creatie van nieuwsbrieven en het schrijven van pakkende productteksten. Je produceert van A tot Z onze animaties & productvideo’s. Je bent verantwoordelijk voor onze catchy social media posts, shorts & stories. En uiteraard onderhoud je structureel en met plezier onze websites. Je rapporteert direct aan onze marketingmanager.

Dit vind je leuk om te doen
Je hebt HBO denk- en werkniveau en al wat marketingervaring. Adobe Creative Suite (Photoshop / Indesign / Illustrator / Premiere) en WordPress hebben geen geheimen voor jou. Je kan zelfstandig animaties & video’s produceren. Uiteraard beheers je het Microsoft Office pakket (Word – Excel – Powerpoint) en de Nederlandse en de Engelse (geschreven) taal. Verder ben je creatief en flexibel. Ook werk je graag gestructureerd en kan je goed omgaan met deadlines. Je houdt van een informele sfeer en hebt gevoel voor humor. En last but not least heb je liefde voor huisdieren.

Dit spreekt jou aan in een baan:

  • Informele, gezellige en open werkomgeving
  • Platte organisatie, met weinig hiërarchie
  • Betrokken collega’s; ieder heeft zijn eigen taken, maar als ergens teveel workload ontstaat, springt iedereen bij!
  • Jouw mening telt en er wordt naar je geluisterd. Goede, nieuwe ideeën worden omarmd en daadwerkelijk geïmplementeerd.
  • Successen die door het team worden behaald worden gevierd!
  • Elk jaar feestelijk starten met een meerdaagse kick-off op een bijzondere locatie

Wie zijn wij?
Uit liefde voor dieren, maken wij bij Emax Nederland kwalitatief hoogwaardige dierengeneesmiddelen (zoals anti-vlo/teek/worm-producten) en verzorgingsproducten voor gezonde en fitte huisdieren. Wij distribueren deze naar dierenspeciaalzaken, retailers en webshop. Emax Nederland is doorgegroeid tot één van de premium leveranciers in de categorie apotheek. Onze grootste passie is om met onze kennis en producten het welzijn van huisdieren te waarborgen.

Regio Breda
Wij zoeken onze (junior) marketeer bij voorkeur binnen de regio Breda.

Wat bieden wij je?
Je komt te werken in een supergezellig binnen een klein team, voor 32-40 uur per week. Je ontvangt een marktconform salaris met reiskostenvergoeding en pensioen. Verdere aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar. Je kan per direct starten!

Is dit jouw droombaan?
Stuur dan jouw CV & motivatie naar info@emax.nl.
Voor vragen kun je contact opnemen met Andrea Keetman andrea@emax.nl / +31(0)850-516866.