Over ons

MEER VAN 25 JAAR ERVARING

IN DE GEZONDHEID VAN HONDEN EN KATTEN

Een stukje geschiedenis

Terug naar 1990

Emax Nederland is opgericht in 1990 door de dierenartsen dhr. J. van Mameren en dhr. H. Buiring, te Zeewolde. De kernactiviteit van Emax Nederland was het verkopen van diergeneesmiddelen in het dierenspeciaalzaken-kanaal in Nederland. De kennis van dierenartsen en de daarbij behorende dierenartsproducten leverde een unieke positie op in de Nederlandse dierenspeciaalzaken.

Sinds de oprichting kenmerkt Emax Nederland zich door praktische kennis en daarbij behorende producten.

In 2005 verhuisde Emax Nederland naar Barneveld en vond er een flinke uitbereiding plaats. Groter magazijn, meer kantoorruimte en meer mogelijkheden om verder uit te breiden.

Het heden

Emax Nederland is met haar kantoor in december 2017 verhuisd naar Vianen. Inmiddels is het magazijn hier ook gevestigd en rijden er vanuit het nieuwe magazijn in Vianen vrachtwagens door heel Nederland om dierspecialisten en distributiecentra te voorzien van geregistreerde diergeneesmiddelen en andere producten voor honden en katten. Producten die stuk voor stuk voortkomen uit onze kennis van de markt en het inspelen op de behoefte: effectieve en kwalitatieve producten voor een goede prijs.

De producten worden geproduceerd door de grootste (veterinaire) farmaceuten van de wereld. Onze producten zijn verkrijgbaar bij de diverse dierenspeciaalzaken in Nederland. Het huidige productassortiment richt zich voornamelijk op de bestrijding van endo- en ectoparasieten bij honden en katten.